ÇOCUK VE ERGEN PSİKOLOJİSİ HAKKINDA HER ŞEY

ÇOCUK VE ERGEN PSİKOLOJİSİ HAKKINDA HER ŞEY

26.07.2016

HAFTANIN FİLM VE EV SPORU ÖNERİSİ



            Merhabalar bir önceki yazıda okul genel bir yaz tatili planı yazmıştım, bugünden itibaren de her güne özel neler yapabiliriz önerilerileri ile karşınızda olacağım.
            Bugün  “salı gezmesi” günü :) şehrinizde bulunan park, hayvanat bahçesi, müze neyi tercih ederseniz gidebilirsiniz. Benim önereceğim kısım ise sinemaya gidenler yahut evde kalıp hareket etmek isteyenler için;


BUZ DEVRİ 5 : BÜYÜK ÇARPIŞMA

            Serinin yeni filmi çok sevilen animasyonun beşinci filmi. Meşe palamudu delisi firavun faresi Scrat, karnını doyurmaya çalışırken bir takım kozmik olayları tetikler ve bunun ucu Buz Devri'nin sevdiğimiz kahramanlarına dek ulaşır. Tuhaf ekibimiz yaşamlarını kurtarabilmek için, rengarenk yeni karakterlerle tanışacakları egzotik diyarlara doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkarlar.
            Çocuğunuz eğer serinin ilk 4 filmini izlemediyse mutlaka onları da izleme listenize alın. Bu arada sizin için de keyifle izleyebileceğiniz bir animasyon, size de tavsiye ederim. Sonrasında mutlaka çocuğunuzla film hakkında konuşun hatta isterse filmle ilgili bir resim yapabilir.




HAFTANIN EVDE SPORU

Balon Tenisi J


            Malzemelerimiz; raket olabilecek bir sopa, herhangi bir sopa olabilir eski kullanmadığınız çatal kaşık olabilir, kolay kırılmayacak bir şey olsun yeter. 2 tane kağıttan ya da plastikten yapılmış tabak. 2 tane balon ve tabakları tahtalara yapıştırmak için silikon tabancası ya da güçlü bir yapıştırıcı. Çok eğlenceli bu oyunu çocuklarınızla sizde oynamaktan keyif alacaksınız.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder